125 femei pentru schimbare

Le vezi la fiecare pas si le admiri pentru curajul si pasiunea pe care o pun in fiecare lucru pe care il fac. Pentru ele, nimic nu e prea mult, atunci cand vine vorba de a lupta pentru visele si aspiratiile lor sau pentru ale altora. Sunt acele femei care, desi nu sunt celebre, sunt eroinele noastre de zi cu zi! Iar pentru asta AVON considera ca merita sa le premieze, in semn de apreciere pentru eforturile, curajul si perseverenta lor.

  De astazi lansam campania "125 de femei pentru schimbare", prin care vom aduce  in lumina reflectoarelor aceste femei ilustre... necunoscute, premiindu-le pentru contributia lor la schimbarea pozitiva a comunitatii in care traiesc sau la schimbarea in bine a propriei lor vieti. Daca stii o femeie-antreprenor, care si-a transformat talentul de buna gospodina intr-o afacere de succes, sau o pasionata de natura care a devenit o ecologista infocata, sau poate o militanta pentru drepturile semenilor, un medic care si-a pus eforturile in slujba sanatatii celorlalti sau orice alta poveste de viata ce merita sa fie premiata, spune-ne povestea ei! 

Intra pe site-ul campaniei www.AVON125.ro in perioada aprilie-iunie si inscrie propunerea ta! Pot fi nominalizati chiar Reprezentanti sau Lideri Avon ale caror cariera impresioneaza.


In lunile iulie si august vom alege impreuna cele 125 de femei pentru schimbare! Acestea vor fi celebrate public in luna septembrie, in cadrul unei mari gale de premiere.  

Proiectul beneficiaza de sprijinul TVR, in campanie implicandu-se vedete precum Daniela Nane, Iuliana Tudor, Raluca Moianu, Marina Almasan, Irina Pacurariu, Livia Dila, Malvina Cervenski, Ramona Avramescu si Alice Nastase.

Implica-te in campanie si propune o femeie care merita sa fie cunoscuta si respectata de o tara intreaga!

www.avon125.roMartie 2011

Lider Avon


Stiri