12 zile de culoare intensa de la Avon

Cele mai tentante oferte din brosura (catalog) Avon in campania 7/2012

Dupa cum s-au obisnuit deja cei care comanda frecvent produsele noastre, de fiecare data cand Avon lanseaza un produs nou, il lanseaza la un pret imbatabil. Astfel, lacul de unghii + ne intampina in aceasta campanie, pe prima pagina a brosurii, cu o oferta foarte tentanta, 1 cu 15 lei, al 2-lea cu doar 5 lei, si promisiunea unor unghii in culori la moda si mai rezistente ca oricand. 

Si pentru ca rujurile sunt unele dintre cele mai cumparate produse, ofertele la acestea sunt foarte multe. Puteti cumpara, deci, un ruj Ultra Colour Rich, o gama foarte apreciata si printre cele mai vechi game Avon, cu pretul de 13,99, in loc de 24 de lei, sau un ruj persistent cu doar 12,99 lei. Si, pentru ca make-up artistii recomanda folosirea unui contur de buze asortat, adaugam si uncreion retractabil pentru buze cu doar 9,99 lei (pag 11). Pentru fetele care doresc buze stralucitoare si un produs usor de aplicat oricand si in orice conditii, Avon a redus cu 55% luciurile de buze Glazewear Shine si Moisture Seduction (pag 17). Ei, si pentru cine vrea si buze stralucitoare cu aplicare usoara si rezistenta deosebita, exista luciul de buze Extra Lasting, pe care eu personal il prefer, cu o reducere de la 26 de lei la doar 17,99.

Gama Solutions vine si ea cu oferte numai bune de luat acasa. Setul Complete Balance, format din gelul de curatare, crema de zi si masca cu argila costa acum doar 29,99 lei. In paranteza fie spus, cine are tenul mixt trebuie sa incerce masca cu argila; este nemaipomenita. De asemeni, puteti comanda oricare doua produse din gama Youth Minerals cu doar 37,98 (pretul standrd al unei singure creme este de 30 de lei). Veti gasi aceste oferte si altele la paginile 84 - 93 din brosura 7.

Tot in aceast campanie, la comandarea oricarui produs din brosura, puteti beneficia de oferta pentru cremele de maini Avon Care care va vor costa doar4,99 de lei.

Gama Naturals, o gama parfumata si usoara ca si vara, va ofera produsele sale cu pretul maxim de 12,99 lei, iar gelurile de dus de la Senses au acum un pret incredibil de doar 6,99 lei.

Ei, cum vi se pare? Acestea sunt doar cateva din ofertele campaniei 7, in general produse pe care eu le-am incercat si placut. Brosura Avon, insa, are multe alte oferte si cadouri pentru voi. Va asigur ca, dupa ce o rasfoiti si faceti un calcul sumar, veti vedea ca produsele de ingrijire sau machiaj pe care le folositi si cumparati de obicei, fie de la Avon, fie din supermarket, etc... va vor costa acum mult mai putin. Asa ca... lectura placuta!Mai 2012

Lider Avon


Stiri