Accesoriile Avon sunt supuse la test!

Accesoriile Avon sunt supuse la test!

Depunem toate eforturile pentru a imbunatati constant calitatea accesoriilor și bijuteriilor din portofoliul nostru și primim frecvent reactii positive din partea Reprezentantilor noștri, semn ca initiativele noastre dau rezultate. Cu siguranta insa ai o multime de prietene care cred in continuare ca este destul de riscant sa iși comande accesorii și bijuterii din Broșura Avon. Daca te intrebi cum ai putea sa le convingi ca merita sa investești in aceste produse, citește articolul urmator și vei putea sa depașești orice obiectie.

Broșa și Colier Naina

Sunt broșa, sunt colier, sunt accesoriul care face diferenta!

Ceas Monica

Nu sunt doar trendy, ci și in pas cu ora exacta.

Geanta Farrah

Culorile pastel nu trebuie sa iti lipseasca primavara aceasta!

Inel Collette

Sunt lucrat cu atentie maxima la detalii, iar finisarea este impecabila.

Suport pentru telefonul mobil Etta

Sunt prevazut cu un sistem de inchidere foarte sigur, așa ca telefonul tau este mereu in siguranta.

Fii ambasadoarea accesoriilor și bijuteriilor Avon!

Femeile adora accesoriile și bijuteriile, asta este sigur.

In cazul asta, de ce sa nu fi chiar tu cea care le tine la curent cu tendintele din domeniu?

Iata ce ai de facut:

Poarta chiar tu accesorii și bijuterii Avon! Daca le vei demonstra prietenelor tale ca tu insati ai incredere in aceste produse, vor fi incurajate sa le incerce la randul lor.

Comanda produsele DEMO și invita-ti prietenele sa le incerce. In acest fel vor putea observa nu doar designul atractiv, ci și modul atent in care sunt lucrate.

Fii un veritabil expert in moda și frumusete! Tine pasul cu tendintele și ofera prietenelor tale cele mai bune recomandari cu privire la accesorizarea tinutelor.

Iti recomandam:

Daca optezi pentru un machiaj in tonuri reci (albastru, mov, roz pal), bijuteriile argintii sunt cea mai buna alegere, in timp ce bijuteriile aurii sunt ideale pentru completarea unui machiaj in tonuri calde (maro, roșu, roz vibrant).Martie 2013

Lider Avon


Stiri