Alege sa dai inapoi naturii!! Alege sa reciclezi!

Acum ai sansa sa schimbi ceva! Ai aflat ca am demarat acest proiect?


IUBESTE VERDELE, RECICLEAZA BROSURA

Iti aduci aminte de formula Avon pentru Frumusete? Este cam asa: o schimbare majora va avea intotdeauna nevoie de 3 lucruri: multe schimbari minore, timp si bunavointa.

Mai simplu, atunci cand alegi schimbarea, alegi sa te reinventezi. Ei bine, iti propun sa alegi o schimbare majora pentru tine si in primul rand pentru planeta: ALEGE SA RECICLEZI, poti incepe de la brosura Avon!

E foarte usor: NU arunca hartia, flyerele sau brosurile Avon. Pentru a le recicla, pastreaza-le si le vei inmana agentului FunCurier la urmatoarea sa vizita. E foarte simplu, nu?

A venit timpul sa dai inapoi naturii. ALEGE SA RECICLEZI!


Aceasta este o comunicare ce are ca subiect schimbarea.

Schimbarea reprezinta "motorul reinventarii"  si solicita cateva lucruri foarte importante, bine explicate in formula pe care Avon a gasit-o pentru frumusete: "O schimbare majora va avea intotdeauna nevoie de trei lucruri: multe schimbari minore, timp si bunavointa".

 Schimbari mici putem face, timp gasim, trebuie doar sa facem rost de putina bunavointa!

 In acest spirit initiem o noua linie de comportament Staff-ului Avon, care se va alinia conceptului Hello Green Tomorrow.

 Haideti sa incercam cu totii sa contribuim la educarea celor din jurul nostru, si, primul pas este sa invatam sa aruncam ordonat hartia (flyerele si brosurile Avon, etc) intr-o cutie, un sac, o plasa care ulterior sa fie reciclate.

 Asadar, incepand cu C17/2010 am demarat un proiect pilot in 27 de zone care vor recicla materialele livrate in field (materiale tiparite Avon si non-Avon).

Selectia celor 27 de zone pilot s-a realizat in baza nivelului de acoperire pe care il are  firma de reciclare - partener al Fan Courier, la nivel national.

Concret, despre ce este vorba?

Reprezentantul, Liderul, Area Sales Manager-ul colecteaza orice tip de hartie la domiciliu sau la sediu, in urmatoarele conditii:

 1. Hartia colectata se ridica de la adresa sediului sau de la adresa Reprezentantului de catre Fan Courier, in momentul livrarii comenzii Avon.

2. Cost 0 pentru ridicare hartiei

3. Nu exista limita de colectare

 

Comunicare

Toti Reprezentantii celor 27 de zone au primit un newsletter prin care au fost informati despre aceasta campanie.

Dintre acestia, 5000 Reprezentanti cu cele mai multe brosuri comandate pe parcursul C15/2010 au primit in colet 1 cutie cu creson, pe al carui ambalaj sunt explicati pasii de reciclare si un mesajul campaniei.

 Area Sales Managerii celor 27 de zone au primit urmatoarele materiale pentru decorarea coltului verde in sediul zonal:

- cutia verde (cutie din carton folosita pentru reciclare);

- doua stickere speciale

- 3 tricouri

 Proiectul va fi implementat la nivel national in 2011 si speram ca gradul de implicare al Reprezentantilor Avon sa fie cat mai mare.

 

Reciclarea este usor de facut! Fiti voi exemplu pentru echipa!

Te numeri printre cei care deja recicleaza? Crezi in a face diferenta?

 

 

 
Decembrie 2010

Lider Avon


Stiri