Anew Ultimate

 

 

Totul inseamna emotie. Iarna, frigul ne prinde fara de scapare. Suntem din nou aceiasi traitori de culori, ganduri si sentimente. Chipul nostru emite mereu: senzatii, ganduri, varste. Vrem sa fim credibili mai mult ca niciodata. Suntem deceptionati, dezamagiti de ceva sau de cineva? Iubim, acordam incredere si libertate celuilalt? Totul poate fi.

Vrem sa  zambim sincer si acest zambet sa fie usor de citit usor pe fetele noastre.

Cum sa reusim sa ramanem noi insine, plini de tinerete si vitalitate? Crema de zi antirid cu proprietati intens regeneratoare Anew Ultimate de la AVON contine o descoperire stiintifica unica. Specialistii in stintele medicale au demonstrat ca Sirtius - Youth Proteins (proteinele tineretii) prezente in organismele vii pot prelungi durata de viata. AVON se bucura pentru prima oara de aceasta descoperire gratie dezvoltarii unei tehnologii inovatoare unice Pro-Sirtius TX, tehnologie care combate eficient imbatranirea tenului si este incorporata in formula noii creme de zi antirid cu proprietati intens regeneratoare SPF 25 UVA/UVB din Gama Anew Ultimate. Aceasta crema de zi imbunatateste eleasticitatea pielii, refacnd textura si volumul natural al tenului.

Totul transpare pe fetele noastre, constient sau nu. Ochii dezvaluie starile interioare ale fiecaruia dintre noi. Toamna, avem nevoie sa ne iubim, sa ne simtim frumosi. Tratamentul concentrat antirid pentru ochi Anew Ultimate de la AVON ne reda prospetimea si seninatatea ochilor, ajutand la reconturarea si repararea zonei ochilor.

"Te iubesc" sau "te urasc" face parte din imaginea proprie. Ceea ce spunem, ceea ce facem si cum aratam. Dar cu totii dorim sa castigam admiratia si afectiunea prietenilor... Personalitatea noastra... Produsele Anew Ultimate de la AVON sunt oferite intr-o cutie eleganta, prevazuta cu oglinda. Garantat, ele constituiecadoul ideal pentru Sarbatorile de Iarna! Doar pana pe 28 decembrie, ne putem bucura de acest minunat cadou!Decembrie 2010

Lider Avon


Stiri