Avon a lansat un card de credit parfumat

40 de jurnalisti au participat la lansarea cardului Avon, primul card parfumat din sud-estul Europei.

Intr-o atmosfera elaganta si prietenoasa, asistenta prezenta la conferinta de presa a aflat chiar de la reprezentantii Avon, GE Money si Garanti Bank despre beneficiile si oportunitatile unice pe care le ofera cardul Avon.

"Avon isi dedica intraga activitate pentru frumusetea, sanatatea si bunastarea femeilor.  Lansarea in premiera in Romania a acestui card unic prin pachetul sau de beneficii este inca o modalitate prin care ne implinim viziunea de a fi compania care intelege si satisface cel mai bine nevoile femeilor de pretutindeni in ceea ce priveste produsele, serviciile si sentimentul implinirii personale. Cardul parfumat de la Avon, are un design deosebit si are grija de sanatatea posesoarei lui. Niciun alt card nu ofera in acelasi timp dragoste, emotie si suport financiar  precum cel dedicat femeilor Avon", a spus Angela Cretu, Director General AVON Romania si Europa de Sud-Est.

"Suntem incantati ca GarantiBank se ocupa de emiterea cardului AVON in Romania.  Pe langa design-ul deosebit, cardul AVON este un card de credit cu cip, care rasplateste posesorii cu puncte de loialitate de fiecare data cand fac cumparaturi, in conditii de securitate ridicata", a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank.

"Cardul de credit pe care il lansam astazi la Bucuresti este rezultatul unui proiect derulat de Avon si GE Money in cinci tari din regiune: Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania. Ma bucur ca prin intermediul partenerului nostru international Garanti am putut cuprinde si Romania in acest proiect." a spus Michael Bregulla, European Relationship Manager pentru Avon in cadrul GE Money. Noiembrie 2008

Lider Avon


Stiri