AVON impreuna cu Fundatia Renasterea au donat primul detector ganglionar gama din Romania

AVON impreuna cu Fundatia Renasterea au donat primul detector ganglionar gama din Romania Institului Oncologic Bucuresti.

Datorita tie, sute de femei, prietene sau necunoscute, pot astazi sa beneficieze de cea mai moderna forma de investigare a tumorilor aparute la san, fara interventii chirurghicale devastatoare. Domnul Conf. Dr. Alexandru Blidaru apreciaza ca aceasta donatie va permite stabilirea diagnosticului si efectuarea tratamentului prin metode chirurgicale mai putin mutilante, evitand la peste jumatate din femeile cu cancer mamar putin avansat extirparea completa a ganglionilor axilari si sechelele uneori grave ale acestui act chirurgical.

Viata lor va fi astfel schimbata si mai bogata in sanse, iar tu mai puternica, mai prezenta in marele ritm al lumii. Iti multumim pentru decizia ta generoasa, pentru implicare si grija. Hai sa continuam aceasta campanie, cu acelasi entuziasm, cu momente si gesturi unice.

Afla mai multe despre lupta Avon impotriva cancerului la san, contacteaza reprezentantul tau Avon sau poti sa devii reprezentant Avon apasand AICI.Octombrie 2005

Lider Avon


Stiri