Avon iti pregateste o vara de neuitat!

Pentru ca tu esti cea care ne inspiri sa facem lucrurile frumoase sa se intample, iti prezentam cele mai practice costume de baie pentru o vacanta de neuitat!

Inscrie-te ca Reprezentant Avon luna aceasta si ai posibilitatea sa te bucuri de preturile speciale ale costumelor de baie, doar pentru Reprezentanti!

Costumele de baie Avon sunt concepute special pentru fiecare tip de talie. Daca doresti sa iti acoperi soldurile, coapsele sau burtica, gasesti in paginile Brosurii Avon te inspira toate modelele de care ai nevoie pentru a obtine un look de invidiat!

De asemenea, Avon iti aduce si multe accesorii de care te poti bucura in vacanta. Inovatia verii este Cutia pentru pastrarea obiectelor pe plaja, care arata exact ca o lotiune de corp dar in interior se pot pastra lucruri personale cum ar fi : telefonul mobil, cheile etc.

Curioasa sa descoperi mai multe accesorii care sa te energizeze si sa iti scoata in evidenta personalitatea? Vino alaturi de noi in Avon si bucura-te de locul special pe care noi il acordam fiecarui Reprezentant.


iunie 2016

Lider Avon


Stiri