Avon, la Hollywood si in NBA

Vă puneați intrebarea cand va apărea următorul film cu referire la domeniul vanzărilor directe? Ei bine, răspunsul este curand. Asta deoarece 20th Century Fox lucrează la un astfel de film - Avon Man - care dă viață poveștii  de succes a unui bărbat devenit reprezentant Avon.

Rolul principal ii revine lui Mark Wahlberg, pe care am avut ocazia să il vedem in pelicule ca Planeta Maimuțelor sau Cartița.

Și dacă tot suntem in lumea bărbaților Avon, vă mai informăm că star-ul echipei de baschet Los Angeles Clippers Chris Paul va fi imaginea noului parfum bărbătesc, Untouchable. O legendă in devenire, Paul - soț și tată a doi copii, fondator al CP3 Foundation - reprezintă viitorul baschetului și puterea dorinței de a invinge.

"Mă trezesc in fiecare dimineață cu dorința de a invinge. Acest nou parfum Avon va capta latura mea competitivă care mă motivează să joc cat mai bine, atat pe teren cat și in afara lui" explică Paul.

Untouchable va fi lansat de Ziua Tatălui și va fi reprezentat in broșură de Chris Paul și de fiul lui, Christopher Emmanuel II.


Sursa: MLM News



Februarie 2013

Lider Avon


Stiri