Avon Romania a donat Institutului Oncologic din Cluj o gamma camera de scintilatie Siemens

Marsul roz a fost urmat la scurt timp de o alta actiune. Pe 25 octombrie, Avon Romania a donat Institutului Oncologic "Prof. Dr. I. Chiricuta" din Cluj o gamma camera de scintilatie Siemens in valoare de 300.000$.

Aparatul, o premiera tehnologica in Europa, ajuta la detectarea precoce a metastazelor osoase. Astfel, interventii chirurgicale dureroase si inutile vor fi evitate, iar pacientii vor beneficia de un tratament adecvat. Saptamanalul financiar Capital, a acordat Avon Romania Oskar-ul pentru aceasta donatie, care este cu atat mai importanta cu cat, institutului din Cluj ii sunt arondate alte 19 judete de unde sosesc pacienti pentru consultatii si tratament.

"Suntem bucurosi ca am primit aceasta importanta donatie, care ne sporeste in mod considerabil capacitatea de a pune in evidenta aceasta boala in timp util, ceea ce inseamna totodata si o mai mare rata de succes in tratarea acesteia", declara Dr. Alexandru Irimie, director general al Institutului Oncologic "Prof. Dr. I. Chiricuta" din Cluj.

Afla mai multe despre lupta Avon impotriva cancerului la san, contacteaza-ti reprezentantul Avon sau devino reprezentant Avon apasand AICIOctombrie 2005

Lider Avon


Stiri