Beneficiile vin la pachet! Inscrie-te in echipa noastra si poti comanda un set de produse in valoare de 311 lei cu doar 100 lei!

In Campania 15, beneficiile vin la pachet! Inscrie-te in echipa noastra si poti comanda un set de produse in valoare de 311 lei cu doar 100 lei!

Doar in aceasta Campanie poti primi GRATUIT o mini-paleta de machiaj care contine 4 nuante de fard de pleoape, 4 nuante de luciu de buze si doua nuante de fard de obraz. De asenenea, este prevazuta cu un aplicator pentru fardul de pleoape si un aplicator pentru luciul de buze. Trebuie doar sa cumulezi comenzi de produse Anew in valoare de 220 lei, dintre care un produs Anew E- Defence. Fii mereu tanara si bucura-te de frumusete!

Tot in aceasta Campanie poti sa comanzi Apa de parfum Premiere Luxe ca produs Demo cu doar 54 ron! Astfel, il poti oferi clientelor tale sa il testeze si te poti bucura de aroma sa rafinata. Trebuie doar sa te alaturi echipei noastre!

In aceasta toamna si barbatii au motive de bucurie. Avon lanseaza doua ape de toaleta: X Series Rush si X Series Flash. Doar daca te inscrii ca Reprezentant Avon le poti comanda cu pretul special de 13,99 lei!

Bucura-te alaturi de noi cu toate beneficiile Avon!Octombrie 2013

Lider Avon


Stiri