Campania 10 Avon 2018 - Iubeste acum si pentru totdeauna

Lasa-te purtata spre o lume magica unde vara nu are sfarsit...

Descopera noua apa de parfum Always, aroma cu totul noua din cea mai cunoscuta colectie: Today, Tomorrow, Always. O compozitie delicata ce captureaza senzualitatea discreta a florii Neroli, simbol al puritatii inocentei, si a romanticului trandafir, ce este asociat cu iubirea si frumusetea.Impreuna cu bujorul alb, se amesteca intr-un buchet floral senzual, asezate pe o baza cremoasa de santal si vanilie.

Aroma de parfum pluteste in aer in aceasta vara si poti avea gratuit o apa de parfum Perceive Oasis daca vei comanda 3 parfumuri dintre urmatoarele: Full Speed Nitro, Full Speed, Full Speed Max turbo, Full Speed Extreme, Cherish si Incandessence.

Bucura-te de cel mai fierbinti oferte ale verii cu doua arome noi, irestibile si racoritoare! Spray parfumat Aquatvibe Love Now si spray parfumat Aquavibe Laugh More.

Spray-ul Aquavibe Love More are o roma jucausa si vesela de para suculenta si capsuna dulce si ambra romantica iar spray-ul Aquavibe Laugh More vine cu o aroma invioratoare si proaspata, note de mandarin , lacramioara dulce pe o baza senzuala de ambra.

Si daca vara nu are sfarsit nici ofertele nu au. Primesti apa de parfum Premiere Lux (30ml) cu doar 5 lei daca vei comanda produse in valoare de 89 lei din gama Anew si/sau Nutra effects.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție! 


Lider Avon


Stiri