Campania 11 Avon 2018 - O vara bogata in culori si oferte

Vara aceasta vine cu 8 nuante noi pentru rujul lichid Mark. Primul nostru ruj lichid are deja 20 de nuante sofisticate la care se adauga 8 nuante noi. Te poti bucura de rujul lichid mark cu aspect lucios pentru un luciu uluitor si culoare rezistenta sau rujul lichid Mark cu aspect mat pentru un mat perfect si buze catifelate. Rujul lichid Mark rezista ore intregi fara sa usuce buzele are acoperire intensa si precizie la aplicare.

Lasa-te invaluita in magia noptilor de vara cu noul parfum Surreal Sky, o aroma perfecta pentru noptile de vara, cu miros de regina noptii, fructe rosii si ambra. Exista un moment magic in noapte cand totul devine posibil. In acel moment, doar o data pe an infloreste Regina noptii. Aroma sa pretioasa te invita sa evadezi din realitate intr-un taram fantastic.

Bucura-te de cel mai fierbinti oferte ale verii cu doua arome noi, irestibile si racoritoare! Spray parfumat Aquavibe Love Now, spray parfumat Aquavibe Laugh More si spray parfumat Aguavibe Dance Forever.

Spray-ul Aquavibe Love More are o roma jucausa si vesela de para suculenta si capsuna dulce si ambra romantica, spray-ul Aquavibe Laugh More vine cu o aroma invioratoare si proaspata, note de mandarin , lacramioara dulce pe o baza senzuala de ambra iar spray-ul Aquavibe Dance Forever este jucaus si energic cu arome de grapefruit emos, lichi dulce si floare de vanilie.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!


Lider Avon


Stiri