Campania 11 Avon 2019 - Look elegant cu produsele vedeta ale verii

Mascara Lash Genius 5 in 1. Ai 5 beneficii intr-un singur produs. Tot ce iti doresti de la o mascara gasesti in Mascara Lash Genius 5 in 1: volum, alungire, separare, ridicare si negru intens. Peria multifunctionala contine peri de diferite lungimi care permit aplicarea precisa pe fiecare geana. Peria este creata special si pentru aplicarea cu usurinta pe genele de jos. Miscarile de zig-zag de la baza catre varful genelor asigura distribuirea uniforma. De ce mascara Lash Genius 5 in 1 devine produsul tau preferat? Pentru realizarea oricarui tip de machiaj, mascara ofera profunzime privirii tale.

Fii prima care incearca noul fond de ten Luxe Cashmere Indulgence! Formula usoara de spuma pentru un fond de ten perfect uniformizat, fara luciu inestetic, machiaj rezistent pana la 10 ore indiferent de vreme. Fondul de ten Luxe Cashmere Indulgenceuniformizeaza textura pielii, reduce aspectul porilor, liniile fine si ridurile oferind un look natural. Fondul de ten Luxe Cashmere Indulgence are factor de protectie 10 ce ajuta la protectia pielii impotriva imbatranirii premature.

Incearca si vei fi cucerita de noua apa de parfum Eve Duet Contrasts!Apa de parfum eve Duet Contrasts este format din doua ape de parfum care pot fi folosite individual sau combinate care sa iti dezvaluie latura indrazneata sau pe cea diafana. Momentele tale sunt condimentate de mai multa actiune cu o aroma energica de serbet de zmeura, cu o aura de iasomie intensa si patchouli indigo si dezvaluie latura ta indrazneata. Iti trezesti la viata increderea in sine cu o aroma efervescenta de piper roz si iti dezvalui latura diafana. Gardenia adauga o atingere delicata si pachouli aduce blandete.

Noua colectie de arome pentru cei mereu pregatiti de provocari prezintaapa de toaleta Stamina pentru el si apa de toaleta Stamina pentru ea. Invingator este cel ce indrazneste sa incerce apa de toaleta Stamina pentru el. Aroma proaspata fougere cu o nota fructata, pentru barbatul care debordeaza de buna dispozitie. Note principale: mandarina, rozmarin, menta,violeta paciuli. Invingatoare este cea care indrazneste sa incerce apa de toaleta Stamina pentru ea. Aroma floral-fructata pentru femeia care stie ce isi doreste. Note principale: ulei de grapefrut, zmeura, frezie, lacramioara, lemn de santal

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!iulie 2019

Lider Avon


Stiri