Campania 11 ZN

In aceasta Campanie lansam noul ruj lucios Shine Burst și ne bucuram ca Antonia este ambasadoarea acestui produs. Speram ca Reprezentanților sa le placa noul ruj la fel de mult precum ne place noua. Tocmai de aceea, am creat pentru ei programe atractive:
  • Comanda minimum 3 rujuri Shine Burst și/sau Ultra Color Ignite si iti poti alege inca un ruj gratuit (codurile sunt disponibile in paginile revistei My Avon Magazine)
  • Daca cumulezi comenzi de minimum 260 de lei (cu cel putin 1 ruj Ultra Color Ignite si/sau Shine Burst), primesti automat setul Beauty for You cu doar 1 leu. Setul contine o crema de corp de la Nutra Effects (noutatea Campaniei 13), un contur lichid pentru ochi si un gel pentru unghii Gel Shine Red Velvet.
  • Comanda minimum 3 ape de parfum/ape de toaleta din paginile Perfumania din Brosura 11 (pag. 18-25) si poti comanda inca o apa de parfum/apa de toaleta la pretul special de 5 lei.

Pentru Reprezentanti de Top, din Campania 11, incepe un nou program dedicat lor:
  • Cumuleaza comenzi in valoarea de minimum 2250 de lei (in C11-C13) si primesti cadou colectia Sunset formata dintr-o geanta si un portofel elegant.
  • In plus, din Campania 11, lansam si noul program cu seturi predefinite. Comanda setul Yellow format din 20 de produse si primesti livrare IEHD gratuita. Cei care comanda toate cele 3 seturi (C11 Yellow, C12 Blue si C13 Orange) primesc cadou ceasul de perete Sunset.

Pentru Lideri, incepe un nou program din Campania 11. In cadrul acestui program, oferim ca premiu vouchere valorice eMag si noua apa de parfum Avon Life pentru El si pentru Ea (noutatile Campaniei 14). Tot din Campania 11, Liderii primesc in colete si noul pliant cu programul dedicat lor, valabil in perioada C12-C14 - cel in care pot castiga bonusuri daca confirma noi lideri si noul FSB care incepe din Campania 12.  


Sa aveti soare blajin si mult spor in toate!


Lider Avon


Stiri