Campania 12

Inscrie-te ca Reprezentant Avon in Campania 12 si ai o oferta de neuitat! Cantareata Antonia este imaginea noului ruj Ultra Color Bold si te surprinde cu o bogatie de culori vibrante! Comanda oricare 3 rujuri Ultra Color Bold si primesti cadou o mascara Big & Daring.

O alta surpriza pentru Reprezentanti in Campania 12 Avon este lansarea unei ape de parfum  care ii va purta in cel mai romantic oras al Europei, Parisian Chic. Doar daca te inscrii ca Reprezentant Avon si comanzi doua ape de parfum Parisian  Chic, pe a treia o primesti GRATUIT! Aromele acestei ape de toaleta iti scot in evidenta feminitatea si trasaturile delicate. Notele predominante sunt de iasomie, lemn de santal si zmeura.

O alta lansare delicata, care emana secrete ascunse,  este apa de toaleta Secret Fantasy Midnyght. Detalii de finete care capteaza atentia iti vor incanta privirea; sticluta este accesorizata cu detalii care stralucesc  in intuneric. Ca Reprezentant Avon o poti cumpara spre testare cu doar 19,99 lei.

Surpriza Campaniei 12 Avon este apa de parfum Today Tomorrow ALLWAYS care este din nou adusa in Brosura, la cererea clientilor. O poti comanda la pret promotional cu doar 42 lei. Cele mai pretioase amintiri sunt parfumate cu aroma floral-fructata de care ne amintim mereu cu drag.  Notele de lalea, crin si fruct stea te vor invalui cu mare delicatete. Vino alaturi de noi in cea mai indragita Companie de cosmetic din Romania si din lume. 

August 2014

Lider Avon


Stiri