Campania 12 Avon

Campania aceasta, machiajul de lux vine cu o oferta de nerefuzat: pentru toti Reprezentantii Avon care comanda produse din gama Luxe de minim 75 lei, reducerea este de 45%. Acum ai mascara, ruj, fard sau fond de ten din gama Luxe, a carei imagine este indragita Loredana Groza, intr-o super oferta a verii.

De asemenea, doar pentru Reprezentanti, sunt kit-urile speciale care se pot achizitiona la pret redus cu 40%. Vino alaturi de noi in cea mai buna echipa si beneficiaza de toate avantajele si promotiile.

Inscriindu-te ca Reprezentant Avon in Campania 12 si comandand oricare 3 ape de parfum nou lansate, din gama Alpha, vei primi pentru aceastea reducere de 40%. Daca ai in comanda ta 8 ape de parfum Alpha, discountul este de 50%. Merita?

Si pentru ca tot vorbim despre parfumuri, Avon te informeaza ca noutatea lunii, Apa de parfum Alpha, se adreseaza cuplurilor care emana iubire si independenta. Sunt parfumuri pentru persoane unite, dar totodata care stiu sa fie puternice si sa isi dezvolte propria personalitate. Daca vrei sa fii un Reprezentant Avon care da dovada de profesionalism, iti recomandam sa oferi prietenelor tale cate o mostra din fiecare apa de parfum Alpha, atat pentru Ea cat si pentru El, cu scopul de a le testa si de a decide daca se potrivesc cu nevoile lor. Recomanda-le sa aplice parfumul in zonele cu circulatie sanguine intense, “zonele calde” ale pielii, si sub nici o forma sa nu amestece perfumul de la o mana cu mana cealalta. Trebuie doar aplicat si lasat sa se aseze pe piele, iar dupa un minut putem sa testam aroma.  Lider Avon


Stiri