Campania 12 Avon 2017

Vine toamna, răcoarea incepe să se facă simțită și hainele de vară incep să-și găsească locul cat mai ascuns in dulap.

Mai mult ca in anii anteriori, Avon vine către doamne și domnișoare cu o mulțime de articole vestimentare și accesorii potrivite anotimpului cu frunze minunat colorate. Nici incălțările nu lipsesc din Brosura Avon, călduroase și comode.

Azi vom discuta puțin despre blugii remodelatori Jeanetic.  Sunt realizați 90% din bumbac de calitate foarte bună, pentru a da un plus de catifelare și comfort.  Conțin elastan pentru elasticitate (asta inseamnă că se intind și mulează precum colanții, tu fiind liberă in mișcări).  Cusătura este dublă, astfel nu vei avea probleme pentru că vor fi rezistenți in orice zi dificilă.

Pantalonii de blugi au talie inaltă, pentru un plus de comfort in zona abdomenului, ceea ce ii face totodată ideali pentru zilele răcoroase de toamnă.

Inscrie-te in Campania 12 ca Reprezentant Avon și poți beneficia de minunații blugi la preț special pentru Reprezentanți. In plus, fii alături de noi și in Campania 13 și vei putea să fii printre primele care poartă rochia și geaca de blugi perfecte pentru toamnă!Lider Avon


Stiri