Campania 12 Avon 2019 - Sarbatoreste iubirea in fiecare zi

Povestea de dragoste TTA dureaza de 15 ani! Sarbatoreste iubirea care se simte mereu ca in prima zi cu apa de parfum TTA Celebrate pentru ea si apa de toaleta TTA Celebrate pentru el. Pentru a crea aroma unica a apei de parfum TTA Clebrate pentru ea, Neroli, floarea din inima brandului TTA se combina cu tuberoza si floarea de portocal, se inconjoara de efervescenta esentei de lamaie si caldura notelor de rasina iar pentru aroma apei de toaletaTTA Celebrate pentru el, aceeasi Neroli, floarea din inima brandului TTA, se combina cu bergamota si notele de lavanda, se inconjoara cu vanilia catifelata si esenta intensa de muchi de stejar.

Cine spune ca bronzul se poate obtine doar la plaja? Poti avea un bronz stralucitor in fiecare zi cu noua colectie de make-up Bronze & Glow pentru ten cu aspect bronzant. Colectia de make-up Bronze & Glow cuprinde Paleta pudra bronzanta, Batonul bronzant si Bronzer lichidPaleta pudra bronzanta are 5 nunate care pot fi amestecate cu o pensula pentru a le mixa intr-un look sarutat de soare sau pot fi folosite separat ca fard de pleoape. Batonul bronzantaplica o formula cremoasa pe pometi sau pe buze pentru o stralucire de bronz. Bronzerul lichid se tamponeaza pe piele cu varfurile degetelor sau se mixeaza cu fondul de ten sau crema de zi pentru a-ti accentua trasaturile cu o stralucire aurie.

Cine spune ca trebuie sa iti acoperi gatul dupa o anumita varsta? Gama Anew vine cu un ser nou pentru fermitatea tenului, gatului si a pieptului. Tehnologia Polypeptide-2x cu ingrediente active concentrate, inclusiv aminoacizi, stimuleaza productia de colagen si elastina. Puterea unui ser este comprimata in confortul unei creme. Serul regenerant pentru fermitatea tenului, gatului si a pieptului ofera fermiate vizibila pentru ten, pentru pielea lipsita de elasticitate a gatului si a pieptului.

Gama Encanto se imbogateste cu un produs nou: gelul de dus EncantoGelul de dus Encanto Fascinating completeaza trio-ul pentru o aroma persistenta. Incearca si colectia Irresistible din gama Encanto si testeaza noul gel de dus Encanto Irresistible. Foloseste gama completa Encanto Fascinating ( gel de dus, spray de corp si lotiune de corp) pentru o aroma exotica sau gama Encanto Irresistible (gel de dus, spry de corp si lotiune de corp) pentru o aroma irezistibila.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!august 2019

Lider Avon


Stiri