Campania 12 Avon 2020 - Simte iubirea surprinsa in esente pretioase

Cele 3 esente pretioase sunt: Apă de parfum TTA Elixirs of Love Turkish Rose, 30ml, Apă de parfum TTA Elixirs of Love Neroli & Iris, 30ml si Apă de parfum TTA Elixirs of Love Jasmine & Tuberose, 30ml.

Apă de parfum TTA Elixirs of Love Turkish Rose, 30ml – O prima impresie captivanta. Mirosul dulce al trandafirilor - clasic, feminin și de neuitat - perfect pentru a crea o primă impresie de durată, ceva ce ai lăsat cu mine încă de când ne-am întâlnit.

 Apă de parfum TTA Elixirs of Love Neroli & Iris, 30ml – Momentul cand ne-am indragostit! Și din acel moment, se pare că ne îndrăgostim din nou și din nou - ne potrivim de minune, precum amestecul fascinant de neroli cu frumusețea pudrată a irisului.

Apă de parfum TTA Elixirs of Love Jasmine & Tuberose, 30ml – Ziua in care “pentru totdeauan” a inceput! Iasomie albă pură și tuberoză senzuală, buchetul floral care a făcut ziua căsătoriei atât de specială și toate zilele următoare, de neuitat.

Apă de toaletă Absolute by Elite Gentleman.Atingi eleganța absolută cu noua noastră aromă Absolute by Elite Gentleman. Compoziția este definită de un accent fresh de lămâie italiană și lemn de Oud intens – unul dintre cele mai exclusiviste ingrediente din parfumuri, denumit și aurul lichid, care se întrepătrunde cu opulența acordului Ambermax, de ambră și lemn.

Faceti loc! Genele ating inaltimi uimitoare cu noua mascara Unlimited. Mascara Unlimitedare formula cu effect dublu care ridica si fixeaza cele mai rebele gene. Peria inovatoare fx-lift are o forma curbata pentru a se mula perfect pe forma genelor si a le ridica si oferi volum.

Cremă de noapte antirid Avon Adapt. Crema de noapte pentru ten este creată special pentru femeile care se apropie de menopauză. Cu turmeric, lavandă și iasomie, ajută la echilibrarea hormonilor în scădere și crește nivelul de colagen cu 80%*, oferind fermitate și reducând în același timp uscăciunea și iritațiile cauzate de pierderea de estrogen. Formula include adaptogeni, extracte de plante care se adaptează nevoilor pielii în timpul menopauzei, combate radicalii liberi și amână procesele de îmbătrânire.

Plasturi pentru înlăturarea petelor faciale Clearskin. Ai fost surprinsă de un cos neașteptat? Nu-i lăsa nicio șansă! Cu plasturii noștri anti-pete îți iei la revedere de la cosuri și roșeață în doar 8 ore*! Formula eficientă a produsului cu acid salicilic și extracte botanice reduce petele, calmează pielea iritată și blochează accesul bacteriilor la zona afectată. Mai mult, ajută la restabilirea nivelului optim de bacterii benefice pentru piele. Se aplica pe coșuri sau pete, putând fi utilizate și sub machiaj; pe timp de zi sau de noapte.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!



Lider Avon


Stiri