Campania 13

Avon vine catre Reprezentanti in Campania 13 cu o oferta irezistibila: Inscrie-te ca Reprezentant si daca plasezi o comanda in care sa ai doua Mascara Big &Daring, pe a treia o primesti GRATUIT! Noua Mascara ofera de 6 ori mai mult volum, fara gene incarcate, fara gene lipite si are o formula care nu se intinde.

 Campania 13 este una aniversara pentru Compania Avon Cosmetics. Celebra gama de Ape de Parfum Today Tomorrow Always implineste 10 ani de cand s-a lansat. Preturile din Brosura sunt foarte atragatoare – 59 lei oricare Apa de Parfum din gama Today Tomorrow Always, plus posibilitatea de a comanda un set Today alcatuit din mini-apa de parfum Today, ideala pentru purtat in geanta si crema de corp din aceeasi gama. Dar mai mult decat atat, primii 10 Reprezentanti din fiecare zona Avon care au in comanda campaniei 13 cele mai multe Ape de Parfum Today Tomorrow Always vor primi GTRATUIT o minunata geanta Sabrina, in valoare de 120 lei! Geanta face parte din colectia Signature. 

Marea surpriza a Campaniei 13 Avon este relansarea Apei de Parfum Always, dupa o absenta de mai bine de doi ani. Bucurati-va de cele mai cunoscute si apreciate ape de parfum de la Avon!

Vino alaturi de noi inscriindu-te ca Reprezentant Avon in Campania 13 si poti sa iti achizitionezi un minunat set de produse alcatuit din: Mascara Big & Daring, Masca de noapte intens hidratanta Hydra Recovery, Gel de dus pentru par si corp Amazon si Apa de toaleta Full Speed Power, toate produse recent lansate, cu doar 69 lei!

De asemenea, toti Reprezentantii Avon au posibilitatea de a comanda un set alcatuit din 20 de mostre la alegere, cu doar 10 lei! Indrazneste sa ai incredere in tine! Fii Avon!

11 septembrie 2014

Lider Avon


Stiri