Campania 13 Avon 2016

Draga mea, daca nu te-ai decis inca sa vii alaturi de noi in cea mai frumoasa echipa Avon, iti prezentam o oferta de nerefuzat. Inscrie-te ca Reprezentant Avon in Campania 13 si beneficiezi de o oferta perfecta pentru zilele insorite de toamna: Comanda oricare trei ape de parfum din colectia Today Tomorrow Allways, intre care unul sa fie noul Today Tomorrow Allways Absolute si poti comanda cu 5 lei Apa de parfum Premiere Luxe la 30 ml! Ce parere ai?

Si daca nu te-am convins inca, iata o alta oferta care te asteapta doar daca te inscrii ca Reprezentant Avon in Campania 13: Cumuleaza comenzi in valoare de minim 260 lei in care sa ai si un ruj Ultra Color Ignite si/sau Shine Burst si primesti cu doar 1 leu setul format din Crema de corp Planet Spa, gel pentru unghii Shine Red Velvet si contur lichid pentru ochi Mega Effect.

Este toamna si ne dorim sa imbinam caldura cu eleganta. Avon iti aduce o surpriza vestimentara de proportii, special gandita pentru femeia puternica din tine. In paginile Brosurii Avon de Campania 13 vei regasi blugi remodelatori disponibili in trei culori: albastru, negru si visiniu. Accesorizeaza-i cu bratara Madison-Anne pentru un look de invidiat, poarta machiajul care de defineste si fii pregatita sa defilezi pe podiumul vedetelor! 

Te asteptam alaturi de noi! 


sept. 2016

Lider Avon


Stiri