Campania 13 Avon 2018 - Momente de rasfat

Daruieste-ti momente de rasfat in fiecare zi


Si poti, cu noua mascara Mark.  Big&Extreme, cu apa de parfum Far Away Rebel sau apa de toaleta My Attitude.

Mascara pentru volum si alungire Mark. Big&Extreme disponibila in 3 nuante, blackest black, brown black si navy, ofera volum exploziv si alungire pentru efect de extensii de gene ca la salon. Are perie lash extender pentru extensia genelor cu peri scurti si lungi care prind si acopera chiar si cele mai scurte gene. Convinge 3 prietene sa il comanda si tu it poti alege una din cele trei nuante Gratuit.

Apa de parfum Far Away Rebel este unica. Testeaz-o si o vei iubi! O noua aroma ce combina ingrediente unice pentru o persistenta uimitoare de lunga durata. O compozitie uimitoare de lichior de coacaze  iasomie sambac, pe o baza seducatoare de ciocolata sarata si caramel.

Exprima-te asa cum simti cu apa de toaleta My Attitude. O aroma pentru fetele acre vor sa-si creeze propriul stil. O compozitie moderna si energizanta cu coaja de portocala si piper negru, in combinatie cu iris elegant si lapte de cocos cremos. Apa de toaleta My Attitude vine cu prima sticla de parfum pe care poti scrie!

Te poti bucura Gratuit de apa de parfum Perceive sau Perceive Dew daca vei comanda apa de parfum Far Away Rebel si oricare 2 ape de parfum din gama Today, Tomorrow, Always atat pentru ea cat si pentru el sau gama Eve (Alluring, Confidence sau Elegance).

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție! 


Lider Avon


Stiri