Campania 14

In fiecare Campanie promovam femeia asa cum este ea, plina de energie, incredere si putere. Iti multumim ca esti alaturi de noi, ca promovezi produsele si te implicit in Campaniile sociale. Iti multumim ca ne daruiesti zambetul tau, iar aceasta este cea mai mare multumire si face din Compania Avon acel loc special spre care ne intoarcem atunci cand vrem o felie mare de feminitate. 
In Campania 14 te rasplatim cu oferte de neuitat. Se lanseaza  Apa de Parfum Avon Luck, promovat de Maria Sharapova,  si ai programe motivationale special create pentru tine. Inscrie-te ca Reprezentant Avon, comanda oricare doua Ape de Parfum Avon Luck si o primesti pe a treia in mod GRATUIT.  Mai mult decat atat, daca ai in aceeasi comanda opt Ape de Parfum Avon Luck, primesti inca una GRATUIT iar discountul pe cele opt este de 50%!! 
Special pentru Reprezentantii Avon, in aceasta Campanie pot comanda noua Apa de Parfum Incandessence Flame care va fi lansata in Brosura Campaniei 15. Notele de iasomie, gardenie si mosc se imbina cu cele de piper roz si contureaza profunzimea notelor parfumului floral care ofera oricarei femei incredere in sine.  Straluceste si atrage ca un magnet cu noua Apa de Parfum Incandessence Flame. 

Marea surpriza a Brosurii 14 Avon este reintroducerea gamei Planet Spa cu trufe de ciocolata si unt de Shea. Creaza-ti propriul ritual Spa la tine acasa si bucura-te de aromele absolute delicioase pe care le regasesti ca produse Demo, doar daca te inscrii ca Reprezentant in Campania 14, la 22,99 lei! 


03 octombrie 2014

Lider Avon


Stiri