Campania 14 Avon

Pentru ca se apropie sezonul rece, este foarte important sa folosim o crema de fata care sa ne protejeze tenul si sa ne ajute sa fim la fel de radioase si in sezonul ploilor.

Dar, inainte de a aplica o crema de fata adecvata tenului nostru, stim pasii de curatare?

Pentru ca tenul sa primeasca in cel mai bun mod crema, este foarte importanta curatarea acestuia. Pentru curatarea tenului puteti folosi spuma de la Nutra Effect daca aveti tenul mixt cu tendinte de ingrasare, sau orice gel de curatare a fetei. Nu este indicat sa folosim sapun solid deoarece contine soda caustica si usuca pielea; nici gelul de dus nu este indicat, chiar daca avem tendinta de a face asta in timp ce facem dus, deoarece gelul de dus nu este creat pentru pielea sensibila a tenului.

Dupa ce ati spalat bine tenul cu o solutie special conceputa pentru el, folositi apa tonica pe o discheta demachianta. Veti observa ca, in ciuda faptului ca tocmai v-ati spalat, pe discheta demachianta tot gasiti mizerie. De ce? Pentru ca porii nu sunt intotdeauna suficient de curatati doar prin spalare. Apa tonica aplicata pe o discheta demachianta are rolul de a patrunde in profunzime si de destupa porii pielii.

Acum tenul este pregatit si puteti aplica exact crema de fata care vi se potriveste. Urmand acesti pasi, veti constata ca tenul nu mai respinge produsul, ci il primeste si lasa pielea pregatita pentru un machiaj de exceptie sau pentru o noapte linistita.

 

Vino alaturi de noi ca Reprezentant Avon si bucura-te de cele mai atractive oferte! Lider Avon


Stiri