Campania 14 Avon 2016

Draga mea, voi incepe prin a-l cita pe marele creator si designer Kenzo Takada:
"Avon Life este un parfum elegant, floral, ce iti va cuceri inima pe loc. Sunt sigur ca veti face aceasta lansare un success incredibil in Romania". Si chiar asa este, pentru ca doar in Campania 14 toti cei care se inscriu ca Reprezentanti Avon beneficiaza de UN PARFUM AVON LIFE GRATUIT, la comandarea altor doua. Aroma de violeta, lacramioara si floare de iris te va invalui intreaga zi si iti va crea acea stare de bine si incredere de care ai nevoie clipa de clipa pentru a iesi in evidenta.
Si asta nu este tot! Toti Reprezentantii care comanda 10 Ape de Parfum Avon Life in aceasta campanile, primesc reducere 50% pentru acestea! Iata ce beneficii ai daca te alaturi echipei noastre.

Stiai ca din Campania 14 Avon aduce in Brosura un colier cum nu ai mai auzit? Da, este unicat pentru ca pandantivul este, de fapt, o... frunza! In primul rand, se aleg Frunze proaspete si frumoase, care sunt udate timp de 20 de zile, dupa care se lasa la uscat. Fiecare frunza este cutatata cu mare grija de toate impuritatile si este, astfel, pregatita pentru finizare. Sunt placate si lacuite, numai bune de purtat pe un lantisor superb!

Daca te-am convins, inscrie-te ca Reprezentant Avon in Campania aceasta si iti vom spune si ce alte cadouri pline de caldura toamnei ti-am pregatit!


octombrie 2016

Lider Avon


Stiri