Campania 14 Avon 2018 - Descopera-te

Descopera-te, Admira-te, Pretuieste-te


Si, poti face asta cu noua apa de parfum Luminata o compozitie incantatoare ce iti scoate in evidenta farmecul, compusa din bujor alb cristalin, accente de pere suculente si vanilie senzuala, dulce aromatica. Fiecare apa de parfum Luminata comandata vine impreuna cu lotiunea de corp Luminata si mini-apa de parfum Luminata la 10ml.Invitam si domnii sa se faca remarcati cu noua apa de parfum Segno for men, o aroma persistenta de dimineata pana seara ce are in compozitie vetiver, whiskey si lemn de stejar. Fiecare apa de parfum Segno for men comandata vine insotita de gelul de curatare Segno for men si deodorantul spray Segno for men.Tu primesti Gratuit apa de parfum Luminata sau apa de parfum Segno for men (la alegere) doar convingand 3 prietene sa comande oricare aceste ape de parfum!

Daca vrei pentru buzele tale ceva special si visezi la o culoare mata, dar nu iti doresti un efect mult prea puternic, testeaza noul ruj True Delicate Matte. Descopera noul ruj  True Delicate Matte fara efect incarcat exagerat, fara sa usuce buzele si fara sa fie nevoie de estompare. Ruj True Delicate Matte – 8 nuante care te vor cuceri!


Rasfata-te cu mici ritualuri de frumusete pentru o viata de poveste cu produsele de ingrijire Anew si Nutra Effects! Alege Apa de parfum TTA My Everything pentru ea cu doar 10 lei daca vei comanda produse in valoare de 99 lei din gama Anew si Nutra Effects

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție! 


Lider Avon


Stiri