Campania 14 Avon 2019 - Desvaluie-ti forta interioara si fii MAXIM de increzatoare

Atinge puterea zeilor cu apa de parfum Maxima pentru ea si apa de toaleta Maxime pentru el.Captează focul zeilor, aprinde flacăra ta interioară la maximum și lasă-ți amprenta oriunde pășești. Aromă încântătoare creată pentru a evidenția noblețea notelor de floare siminoc, cu nectarina catifelată și glorioasa iasomie sambac.Comanda apa de parfum Maxima pentru ea si iti poti alege Gratuit mini-apa de parfum Maxima sau lotiunea de corp Maxima.

Apa de toaleta Maxime pentru el capteaza focul zeilor, aprinde flacara ta interioara la miximumsi lasa aprenta oriunde doresti. Aroma puternica compusa din note patrunzatoare de Olibanum, frunze racoritoare de mandarin si acorduri lemnoase intense.Comanda apa de toaleta Maxime pentru el si iti poti alege Gratuit gelul de dus si sampon Maxime sau lotiunea de dupa ras Maxime.

Sprancene perfecte poti avea cu noul Creion pentru sprancene cu pensula. Creion pigmentat pentru sprancene perfect conturate! Capăt dublu și ușor de utilizat. Pensulă tip spatulă - piaptănă și uniformizează. Vârf fin - pentru conturare și definire.

Desvaluie latura ta seducatoare cu noua apa de toaleta Imari Corset. Aroma provocatoare compusa din unt de cacao senzual, impletit cu lemn de santal si note sexy de pielarie. Apa de toaleta Imari Corset vine si cu extensia de gama, adica lotiune de corp Imari Corset 150ml si deodorant antiperspirant Imari corset 50ml.

Gama Anew vine cu ceva nou: Ser concentrate cu 1,5% acid hyaluronic.Ser concentrat antirid cu acid hialuronic - estompează ridurile înainte de a deveni permanente. ACIDUL HIALURONIC poate fi o alternativă la MEZOTERAPIE. Acesta acționează în mai multe straturi precum injecțiile:

  • MOLECULE MARI acționează la suprafață pentru a îmbunătăți aspectul pielii
  • MOLECULE MEDII penetrează adânc pentru a lupta cu ridurile atunci când acestea încep să apară
  • MOLECULE MICI ajung la cele mai adânci straturi ale pielii pentru hidratare de lungă durată

Mod de utilizare: aplică 3-4 picături pe pielea curată în fiecare dimineață pentru o hidratare ce durează întreaga zi; ulterior aplicați crema pentru față.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!septembrie 2019

Lider Avon


Stiri