Campania 15

In Campania 15, Avon lanseaza un produs de top, o crema Anew mult asteptata, care hraneste pielea in profunzime deoarece contine formule bazate pe complexul  NUTRI-3X-OMEGA. Este o crema imbogatita cu acizi grasi OMEGA 3, 6 si 9 care hranesc pielea in profunzime,  asigurand astfel o hidratare puternica si un aspect sanatos. Statisticile ne arata ca nivelul de hidratare al pielii tenului creste cu 60%. Crema Anew Nutri-Advance intareste bariera naturala de protectie a pielii iar astfel nu vom mai resimti atat de mult efectele negative ale vantului si temperaturilor scazute. De asemenea, cu Anew Nutri-Advance aspectul  neplacut al pielii uscate este ameliorat considerabil si aceasta isi recapata confortul. 

Cu toate ca tenul uscat nu este intalnit la fel de des ca tenul mixt cu tendinte de ingrasare, aceasta problema afecteaza totusi una din patru femei. Conform studiului efectuat, 98% dintre femeile cu tenul uscat care au testat crema, au confirmat ca si-au simtit tenul hidratat intreaga zi.

Si pentru ca la Avon surprizele nu vin niciodata singure, doar pentru cei ce se inscriu ca Reprezentanti in Campania 15 este creat un program motivational minunat: comanda oricare doua creme Anew si beneficiezi de 50% reducere la acestea, iar pentru fiecare crema Anew Nutri-Advance pe care o comanzi, primesti o Mascara Supershok GRATUITA!
Si pentru ca ne-a placut foarte mult Apa de Parfum Avon Luck, beneficiem si in Campania 15 de oferta de lansare: Inscrie-te ca Reprezentant  si comanda oricare doua Ape de Parfum Avon Luck (de dama sau de barbat) si pe a treia o primesti GRATUIT!

Sa avem spor in toate si incredere in noi!


03 noiembrie 2014

Lider Avon


Stiri