Campania 16 Avon 2016

Ne apropiem de perioada  Sarbatorilor de iarna si incepem sa simtim spiritul bucuriei si al daruirii peste tot in jurul nostru. 

Avon v-a pregatit o multime de surprize pentru a-i surprinde pe cei dragi dar si pentru propriul tau rasfat. 

Globuri pentru brad, geluri de dus cu aroma de scortisoara si mar, o multime de seturi in oferta, parfumuri la preturi cum nu ai mai intalnit, haine calduroase si zeci de idei de cadou, toate te asteapta sa le descoperi in paginile Brosurii Avon c 16/2016. 

Daca vrei sa faci o bucurie celor mici, ofera-le spumantele de baie  Reindeer si Santa Claus in forme attractive si cu parfum absolute incantator, la doar 7,99 lei. 

Pentru barbatul de langa tine, iti recomandam noua apa de toaleta din gama Black Suede la 125 ml, care va fi perfecta pentru sarbatorile petrecute alaturi de familie si prieteni si care ii va pune in valoare masculinitatea. 

Daca doamna speciala din viata ta isi doreste ceva diferit de Sarbatori, surprinde-o cu setul de bijuterii elegante Harlee, frumos ambalat intr-o cutie incantatoare. 

Brosura Avon te asteapta cu oferte nelimitate si bucurii pe masura. 

Inscrie-te ca Reprezentant Avon in aceasta Campanie si te vei bucura si de ofertele special create pentru tine: cadouri, discount si surprize. 

Bucuria este pretutindeni! Simte cu Avon!noiembrie 2016

Lider Avon


Stiri