Campania 16 Avon 2018 - Pretuieste surprizele mici si mari din fiecare zi

Viata ta prinde culoare cu aroma magica a sarbatorilor! Noi arome exclusive create de Kenzo Takada: apa de parfum Life Colour pentru ea si apa de toaleta Life Colour pentru el.

Apa de parfum Life Colourpentru ea contine para suculenta si apetisanta in amestec cu magnoliea efervescenta iti vor elibera energia pozitiva, iar notele fermecatoare de orez basmati iti lasa o atingere calduroasa pe piele.Life Colourpentru ea - O aroma optimista care rezista de dimineata pana seara!

Apa de toaleta Life Colourpentru el vine cu o aroma revigoranta de ceai verde mate care intalneste prospetimea magnoliei intr-o nota de varf, iar acordul de vetiver ca nota de baza adauga bogatie si textura. Life Colour pentru el - aroma energizanta care rezista de dimineata pana seara!

Descopera si recomanda noutatea sezonului: gama Frozen, ingrijire delicata pentru micile printese. Anna, Elsa si Olaf sunt personaje indragite de toate fetitele. Direct din lumea Disney, produsele Frozen vor fi cele mai frumoase surprizempentru ele. GamaFrozen cuprinde: gel de dus, sampon, spray pentru descurcarea parului, spray parfumat si apa de colonie. Nu renunta niciodata la distractie! Produsele speciale pentru micile printese carora le plac povestile aventuroase!

In aceasta campanie avem Black Friday in fiecare zi! Alatura-te noua si vei descoperi o multime de cadouri pentru tine si pentru cei dragi!

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție! Lider Avon


Stiri