Campania 16 Avon 2019 - Traieste bucuria daruind

Machiajul. Mania paletelor, combinatii nelimitate de culori inseamna cadoul perfect. Subtil sau...intens. 20 de nuante pentru loock-uri delicate sau indraznete. Culorile se amesteca pentru a forma o baza pentru urmatorul pas. Paleta de farduri Supreme Shadow are oglinda incorporata pentru precizie maxima. Descopera si celelalte palete disponibile in aceasta campanie!

Colectia Frozen II: cele mai frumoase cadouri de la cele mai bune mame din lume! Anna si Elsa incep moi aventuri, aventurile pe care orice fetita le asteapta. Bucura-te alaturi de ea de noua poveste minunata cu ccolectia Frozen II. Colectia cuprinde spray parfumat Frozen 100ml, balsam pentru buze, Apa de colonie Frozen 50ml, Gel de dus Frozen 200ml, Sampon frozen 200ml si spray pentru descurcarea parului Frozen 200ml.

Cadoul perfect pentru casa ta poate fi setul cadou Little Black Dress creat special de sarbatori. Setul cuprinde un difuzor de aroma Little Black Dress si doua lumanari parfumate. Aroma feminina intr-n nou format pentru casa ta. Lasa eleganta sa paseasca in casa!

Intra in atmosfera Craciunului cu noua colectie festiva de spumante pentru baie. Gama senses vine cu un gel de dus cu aroma de mar si scortisora care te pregateste de sarbatori. Gelul de dus Festive wishes este disponibil in ambalaj de 500 ml si 250 ml.

Encanto – rasfat ortiental pentru pielea ta. Encanto lanseaza Encanto Alluring, o aroma oriental-florala cu note de para suculenta, floare de bumbac, pe o baza de vanilie dulce. Gama Encanto Alluring cuprinde ulei hidratant pentru baie si corp, lotiune de corp hidratanta, spray de corp, apa de toaleta si creama de maini.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!noiembrie 2019

Lider Avon


Stiri