Campania 17 Avon 2017

În perioada sărbătorilor, în prag de An Nou, Brosura Avon te așteaptă cu cele mai bune și complexe oferte. Ai seturi pe care le poți oferi cadou, gata pregătite într-o cutie elegantă sau într-o pungă cadou.

Iată câteva idei pe care le poți pune în practică:
  • Nu știi cu ce cadou să surprinzi o prietenă? Îți recomandăm ca, pe lângă produsul ei preferat de la Avon să îi oferi și un spumant de baie în formă de glob de Crăciun. Îl găsești la paginile 8-9  în două variante!
  • Buget limitat și trebuie să oferi două cadouri? Nimic mai simplu! În Brosura Avon găsești la paginile 10-11 o ofertă absolut minunată: cumperi un parfum si il primești pe al doilea GRATUIT!
  • Vrei să oferi cadouri mai multor prieteni? Înscrie-te ca Reprezentant Avon și doar în Campania 17 poti comanda 6 seturi din paginile Brosurii, marcate cu LOGO-ul Oferta lui Moș Crăciun și primești pentru acestea....45% reducere!
  • Găsești în Broșură cadouri minunate, arome de Crăciun, seturi cu geantă pentru cosmetice, ambalaje inedite pentru cadourile tale, idei, bijuterii de ocazie și multe altele!

Vino alături de noi înscriindu-te ca Reprezentant Avon și ai toate șansele să te bucuri de sărbători ca-n povești!


Lider Avon


Stiri