Campania 1 Avon 2017

Bun venit in 2017!
 
Avon ti-a pregatit o multime de surprize pentru anul care abia a inceput.
 
Suntem in Campania 1, am incheiat petrecerea de sarbatori, dar am deschis sezonul reducerilor pentru a ne bucura din plin de produsele Avon cu care ne-am obisnuit.
 
Azi vorbim despre noul Imari Elixir, o aroma care iti va rasfata simturile cu aromele de mure, trandafir, iasomie si vanilie pura, toate asezate pe piele intr-o simfonie minunata.
 
Suntem in sezonul rece si indragim aromele dulci. Solicita-ne o mostra din Avon Imari Elixir pentru a te convinge de minunata lui aroma.
 
De asemenea, doar in aceasta Campanie, daca te inscrii ca Reprezentant Avon si comanzi oricare 4 Ape de parfum/toaleta de la paginile 5 si 18-23 din Brosura in valoare de 140 lei (minim 4 ) vei primi 45% reducere pentru acestea! Un start bun in Noul An, asa-i?
 
Si, ca bonus, doar cei care se inscriu ca Reprezentanti Avon pentru prima data in Campania 1 din 2017 pot beneficia in prima lor campanie de activitate de doua seturi speciale, numite de noi Kit-uri, care au reducere 40% !!!
 
In anul 2017 am pregatit pentru Reprezentanti produse noi, personalizate, de care te poti bucura doar daca te alaturi echipei noastre.
 
Vino sa descoperi impreuna cu noi cele mai trendy produse, cele mai noi tendinte, cele mai bune oferte si cei mai deschisi oameni! Devino Reprezentant Avon si bucura-te de toate ofertele special create pentru tine!
 
Un 2017 excelent! 


Lider Avon


Stiri