Campania 1 Avon 2018

Cu energie maximă începem un nou an, în care vă dorim să fiți încrezătoare, frumoase și deștepte!

 
Este iarnă, iar tenul are nevoie de o îngrijire specială. Dacă nu folosim o cremă adecvată sezonului rece, pielea tenului  își va pierde din elasticitate, din hidratare și problemele vor începe să apară.

Îți recomandăm, pentru a te menține în formă maximă, noile creme Anew special îmbogățite cu ingrediente adaptate sezonului rece, care dau pielii îngrijirea de care are nevoie. Nu ignora nici gama Nutra Effects, daca ești militantă pentru protecție fără parabeni, ftalați sau coloranți. Cremele din gama Nutra Effects sunt testate dermatologic și alergologic, iar dacă pielea ta este sensibilă, te sfatuim să încerci mostra pentru a decide care este cea mai potrivită cremă pentru tenul tău. 


Și pentru că nouă ne pasă și vrem ca tu să te bucuri de fiecare moment alături de Avon, dacă te înscrii ca Reprezentant Avon în Campania 1 și plasezi o comandă în care să ai creme sau produse de îngrijire a tenului din gamele amintite mai sus, Anew și/sau Nutra Effects în valoarea de 70 lei, primești în coletul tău noua apă de toaletă Lily Soft Mosk. 

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție! 


Lider Avon


Stiri