Campania 1 Avon 2019 - Traieste intens fiecare zi din noul an

Descopera cele mai noi trenduri din machiaj: noul Marker tatuaj semipermanent Mark. Pentru buze si noul Marker tatuaj semipermanent Mark. pentru sprancene.

Noul Marker tatuaj semipermanent Mark. pentru buze iti ofera preciie in conturarea buzelor, rezista timp indelungat, este disponibil in culori intense, nu iti usuca buzele si poti obtine efecte spediale si originale prin combinarea unor culori diferite.
Noul Marker tatuaj semipermanent Mark. pentru sprancene iti ofera sprancene frumos definite cu un efect natural, inlocuieste cu succes procedura de microblading, iti eofera precizie in definirea sprancenelor si este disponibil in trei nuante: blonde, light brown si medium brown.

Testeaza cu incredere noul trend si bucura-te de cele mai bune oferte de inceput de an!

Tot acum poti avea colectia feminina de suflet (gama Eve) in ambalaj de 30ml. Eve Elegance, Eve Alluring si Eve Confidence toate in varianta de 30ml au pret special de inceput de an.

Barbatii pot simti pulsul urban din Sydney cu noua apa de toaleta Urban Pulse Sydney, aroma ce pulseaza din energia orasului Sydney, datorita portocalei rosii, acordurilor de salvie argintie pe o baza senzuala de vetiver. Poate fi comandat la pret special si gelul de curatare pentru corp si par din aceaasi gama.

O alegere noua pentru noul an: suport pentru pensulele de machiaj, accesoriu din silicon pentru stocarea a 16 pensule de diferite dimensiuni. Si tot noua este si pensula pentru ten si corp pentru aplicarea brozerului pe fata, gat, piept si brate. Nou este si buretelul Beauty Blender, un buretel fatetat pentru difuzare, forma multifatetata pentru apliacrea precisa a fondului de ten pe toata suprafata fetei.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție! 


ianuarie 2019

Lider Avon


Stiri