Campania 1 Avon 2020 - Ce urmeaza un noul an. Trenduri hot. Luminozitate si stralucire.

Pudra Iluminatoare Glow. Nu există un mod mai simplu pentru un machiaj cu efect strălucitor decât folosirea unui iluminator. Pudra iluminatoare Glow în 2 nuanțe, una mai deschisă și alta mai închisă, oferă luminozitate feței, permite conturarea și finisarea rapidă a machiajului. E ușor de aplicat - sub sprâncene, pe pomeți, frunte, nas și pe arcul lui Cupidon - și vezi efectul de luciu delicat! O poți folosi și pentru finisare, ca o pudră pentru întreaga față, nuanța mai închisă fiind perfectă. Machiajul strălucitor poate fi folosit și pentru a adăuga luminozitate corpului, nu doar tenului. Aplică iluminatorul pe linia claviculei sau pe decolteu pentru a le pune în evidență și a obține un look și mai sexy!

Fard de pleoape Dual Glow.Fard de pleoape și creion cremos 2 în 1 pentru o privire seducătoare. Fardul de pleoape lichid și creionul strălucitor garantează un look radiant perfect. Ești liberă să-l folosești în orice mod dorești: cu ajutorul creionului poți trasa linii lucioase sau poți acoperi întreaga pleoapă sau cu fardul de pleoape lichid poți acoperi complet pleoapa sau îl poți adăuga doar în colțul ochilor pentru a adăuga un strop de strălucire look-ului. 

Baton cu sclipici pentru pistrui.Baton pentru un efect de pistrui metalici - este compus din perle și substanțe volatile, creează efectul senzațional de pistrui strălucitori. Aplică pe pleoape pentru luminozitate sau pe pomeți pentru pistrui metalici super trendy!

Creion contur legendar, pentru o privire strălucitoare! Beneficii: persistență de durată, ușor de utilizat, retractabil, nu necesită ascuțire. Disponibile acum 4 nuante noi in editie limitata.

Luciu de buze cu efect holografic.Luciu de buze trendy, în culori unice, cu efect holografic. Trendul efectului holografic este acum în top - buzele tale trebuie să strălucească total! Folosește luciul de buze individual sau combină-l cu rujul tău preferat! Dacă vrei ca buzele tale să aibă un aspect mai voluminos și mai senzual, aplică un strop de luciu holografic în centrul buzelor. 

Lac de unghii Mark. Gel shine. Lac de unghii mark. Gel Shine - lac de unghii cu efect de gel,se îndepărtează precum un lac de unghii obișnuit. Iesi din cotidian si poarta-ti unghiile stralucitoare. Fii rebela! Fii tu!


Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!



ianuarie 2020

Lider Avon


Stiri