Campania 3 Avon, 2016

Primavara este aproape si frumusetea infloreste mai mult ca niciodata!

Stiati ca daca devii Reprezentant Avon in Campania 3 poti primi un set cu obiecte din ceramica pentru baie? Iar daca in Campaniile 3, 4 si 5 cumulezi comenzi in valoare de 2100 RON, primesti gtaruiti si un cantar de baie performant? Tu aduci zambete, energie si incredere!

Odata cu venirea primaverii, Avon ti-a pregatit o apa de parfum care te va invalui cu aroma sa irezistibila; frumusetea este curajul de a-ti urma visurile, si de aceea Apa de parfum Avon Dreams este acum in Brosura, pentru toate femeile care vor sa guste increderea si bucuria.

Apa de parfum Avon Dreams vine cu o oferta de nerefuzat: doar daca esti Reprezentant inscris: la comandarea a 3 ape de parfum Avon Dreams, primesti inca una gratuit, iar daca ai in comanda 10 ape de parfum Avon Dreams, primesti reducere 50% pentru acestea si inca una gratuita!

Si pentru ca primavara inseamna bucurie, Avon vine catre Reprezentantii sai cu o alta oferta de lux: comanda produse de machiaj Avon Luxe in valoarea de minim 75 lei, si primesti 50% reducere pentru acestea! Produsele de machiaj Avon Luxe sunt apreciate de artista Loredana Groza, care le recomanda si le foloseste cu incredere.

Doar Reprezentantii Avon pot comanda doua seturi de produse cu reducere 40%, din revista cu oferte speciale pentru Reprezentanti!

Ai toate motivele sa te bucuri de frumusete si reduceri daca te alaturi celei mai de succes echipe! Completeaza azi formularul si solicita sa primesti informatii despre aceasta activitate! februarie 2016

Lider Avon


Stiri