Campania 3 Avon 2017

In Campania 3 se lanseaza o noua apa de parfum care te va incanta cu aromele ei sofisticate. Calde si incantatoare, ele iti ofera sentimentul de implinire si fericire. Fa-ti pofta de viata bucurandu-te de aromele minunate si de ofertele care vin la pachet odata cu aceasta lansare.

Doar daca te inscrii ca Reprezentant Avon in aceasta campanie beneficiezi de 50% reducere la achizitionarea a 10 ape de parfum Viva la Vita! In plus, pentru ca este lansare, primesti GRATUIT inca o apa de parfum! 

Si pentru ca vine primavara in curand, cu notele ei dulci florale si soare proaspat, Avon te invita alaturi de cea mai dinamica echipa pentru a te bucura in premiera de noua colectie florala: ceas, portfard, esarfa  si geanta din aceeasi colectie pe care le poti achizitiona la pret DEMO, fiind astfel prima care se bucura de ele! 

Inscrie-te in echipa noastra in aceasta campanie si iti vom dezvalui care sunt si celelalte oferte de care te poti bucura doar daca esti Reprezentant Avon.

Ramai alaturi de Avon si in Campania urmatoare vei beneficia de o gama extraordinara de produse de machiaj, imaginea carora este nimeni alta decat cantareata Inna! 

Fii Avon!


februarie 2017

Lider Avon


Stiri