Campania 3 Avon 2020 - Traieste frumusetea unui vis implinit

Esti libera sa iti scrii povestea cu noua apa de parfum HerStory! Lasă-ți amprenta cu un parfum elegant, cu acorduri sofisticate de piper roz, floare de iris și patchouli pătrunzător. In plus, la comandarea apei de parfum HerStory se primeste gratuit lotiunea de corp HerStory la 150ml. Apa de parfum HerStory este disponibila si in varinata de 10 ml pentru geanta.

Pentru gene euforice recomandam mascara Euphoric pentru volum si alungire. Lungime și volum cu pigmenți intenși de carbon negru. Amestec îmbogățit cu keratină și ulei de ricin în formulă ușoară. Mascara Euphoric pentru volum si alungire are o pensulă delicata în formă ovală.

Pentru o baie relaxanta foloseste noie bile de baie efervescente. Creează multă spumă, relaxează mușchii încordați și catifelează pielea, grație uleiului din sâmburi de struguri și fructului de avocado.3 bile efervescente, 3 arome! Bilele de baie efervescente Fruit Fizz sunt disponibile intr-un set fructat cu zmeura, mango si kiwi. Bilele de baie efervescente Summer Garden sunt disponibile intr-un set floral cu trei arome: floare de portocal, miere si lavanda.

Tu poti duce stralucirea la alt nivel cu samponul Advance Techniques Ultimate Shine. Îți lasă părul moale, strălucitor și ușor de descurcat. Pentru păr normal și lipsit de strălucire. TEHNOLOGIA CRYSTAL LIGHT - creează o peliculă catifelată ce maximizează nivelul de strălucire cu până la 100% de dimineață până seară. Samponul Advance Techniques Ultimate Shine este disponibil variante de 250ml, 500ml si 700ml. Gama este completata de balsam Advance Techniques Ultimate Shine si Serum pentru stralucire Advance Techniques Ultimate Shine.

Invita prospetimea primaverii in ritualul tau de ingrijire cu gelul de dus crema Sensen Love. Gel de duș cremos care curăță și hidratează pielea fără s-o usuce. Notele de iasomie și mosc o să te învăluie negreșit.

Îmbracă-ți pielea într-o spumă bogată și fină, cu aromă unică de bujor și note de floare de lotus cu noul Spumant de baie cu bujor și floare de lotus.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!februarie 2020

Lider Avon


Stiri