Campania 4 Avon 2018

Luna Martie este numai despre tine!

Si tot pentru tine, este si noua mascara pentru volum True Colour Ultra Volume, cu efect instant de ultra volum, rezistent la apa si nu se intinde.

Comanda pentru 3 prietene mascara True Colour Ultra Volume si o sa primesti unul GRATUIT pentru tine. Asa te poti bucura din plin de complexul inovator smartfibre care aduce 3 beneficii: ultra volum (fibrele cu forme diferite asigura volum si alungire inreaga zi), ultra multiplicare (formula umple golurile genelor si creeaza instant un aspect mai plin al acestore) si ultra densitate (peria in forma de migdala ridica genele de la radacina si intensifica densitatea cu pana la 100%).

Mascara Ultra Volume este testata oftalmologic si este hipoalergenica, este potrivita pentru ochi sensibili si pentru cele care poarta lentile de contact, ofera genelor un aspect cu pan ala 100% ai dens si ofera volum intraga zi fara sa sentinda sau sa curga.

Pentru tenul tau iti recomandam noul tratament crema de noapte Anew Ultimate Infinite Effects. Este un tratament de noapte pentru fermitate cu aplicare prin rotatie. Anew Ultimate Infinite Effects are efect dramatic de fermitate, reduce ridurile adanci, imbunatateste fermitatea pielii, reduce decolorarea nuantei tenului si restabileste stralucirea tenului.
Comanda produse din gamele Anew si Avon True Nutra Effects din brosura in valoare de minimum 89 lei si primesti apa de parfum Mesmerize Red pentru ea cu doar 8 lei.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție! 


Lider Avon


Stiri