Campania 4 Avon 2020 - Alege culorile puternice in ton cu personalitatea ta

Rujul Matte Legend creat pentru femei legendare! Culoare puternică. Personalitate și mai puternică!

 

  1. PIGMENT PROFESIONAL - 50% mai mulți pigmenți de culoare* pentru o acoperire perfectă dintr-o singură aplicare
  2. PRECIZIE PROFESIONALĂ - forma de diamant a rujului imită pensula teșită profesională pentru o aplicare precisă ușoară
  3. PRIMER PROFESIONAL - pentru hidratare și culoare – nicio bază nu e necesară. Rujul Matte Legend îți oferă buze de un mat mai intens ca niciodată! Nu ai nevoie de o pensulă de buze, forma de diamant fiind perfectă pentru contur și linii precise, umplere completă, fără efort. Are încorporat primer, pentru confort, hidratare și culoare de durată într-un sigur pas.

 

Esti libera sa iti scrii povestea cu noua apa de parfum HerStory! Lasă-ți amprenta cu un parfum elegant, cu acorduri sofisticate de piper roz, floare de iris și patchouli pătrunzător. Apa de parfum HerStory este disponibila si la set impreuna cu lotiunea de corp HerStory la 150ml si mini-apa de parfum HerStory 10 ml pentru geanta.

Pentru gene euforice recomandam mascara Euphoric pentru volum si alungire. Lungime și volum cu pigmenți intenși de carbon negru. Amestec îmbogățit cu keratină și ulei de ricin în formulă ușoară. Mascara Euphoric pentru volum si alungire are o pensulă delicata în formă ovală.

Paseste intr-un taram de basm cu apa de toaleta Surreal Utopia. Apa de toaleta Surreal Utopia este din categoria floral-lemnoasa sit e poarta pe un taram de basm presarat acorduri de coacaze negre, heliotrope si vanilie.

Tu poti duce stralucirea la alt nivel cu samponul Advance Techniques Ultimate Shine. Îți lasă părul moale, strălucitor și ușor de descurcat. Pentru păr normal și lipsit de strălucire. TEHNOLOGIA CRYSTAL LIGHT - creează o peliculă catifelată ce maximizează nivelul de strălucire cu până la 100% de dimineață până seară. Samponul Advance Techniques Ultimate Shine este disponibil variante de 250ml, 500ml si 700ml. Gama este completata de balsam Advance Techniques Ultimate Shine si Serum pentru stralucire Advance Techniques Ultimate Shine.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!martie 2020

Lider Avon


Stiri