Campania 5 Avon 2017

Ce este mai frumoasa decat o zi de primavata cu soare? O femeie fericita!

Avon isi doreste sa fii fericita ca o primavara si de aceea ti-a ales cele mai bune oferte, pentru ca tu sa te simti speciala.

Inscrie-te la Avon in Campania 5 si beneficiezi de o multime de oferte special gandite pentru ca tu sa te simti minunat!

Astazi am ales sa iti spun cateva cuvinte despre tratamentele anticelulitice de la Solutions. Sunt foarte eficiente daca le folosesti asa cum scrie in catalogul Avon sau direct pe ambalajul produsului: cu regularitate, cu masaj, cu insistenta. Nu este suficient sa aplici azi gelul anticelulitic si sa il mai aplici peste trei zile; in acest fel, rezultatele nu vor aparea. Urmeaza exact instructiunile de folosire si te vei bucura de picioare de zeita! Aspectul remodelator apare in doar 4 saptamani din momentul in care incepi sa folosesti produsele.

Si pentru ca ne bucuram daca ni te alaturi ca Reprezentant, iata ce programe am pregatit pentu tine:
Comanda minim 3 tratamente Sollutions Body si primesti tratamentul anticelulitic Therma Tone GRATUIT fara sa introduci cod, el trimitandu-se automat.


Comanda minim 8 tratamente Solutions Body si primesti 1 tratament gel anticelulitic Therma Tone plus noua Apa de Parfum Avon Attraction Rush.

Te asteptam alaturi de noi!


30.03.2017

Lider Avon


Stiri