Campania 5 Avon 2018 - Celulita? Cea mai mica problema, cand ai produsul potrivit!

Celulita? Cea mai mica problema, cand ai produsul potrivit!

Si avem produsul potrivit. Este vorba de noul tratament anticelulitic Avon Works Cooling Active. Este un produs ce reduce chiar si aspectul celulitei persistente, ofera un aspect mai suplu, netezeste, ofera fermitate si elasticitate pielii. Complexul Cooling Burn inspirat de crioterapie ajuta la stimularea arderii de grasime si reduce aspectul celulitei. Tot din aceasta gama iti recomandam si lotiunea anticelulitica Avon Works Multitone Complex, lotiunea antivergeturi Avon Works Stretch Marksi crema pentru bust Avon Works Bust Control.

Poti avea GRATIUTtratamentul anticelulitic Avon Works Cooling Activdoar daca vei comanda pentru 3 prietene produse din aceasta gama dintre care minim un tratament anticelulitic Avon Works Cooling Active!

Si ca sa gonim iarna, te invit sa folosesti si apele de parfum sau toaleta si sa inaltam mirosuri de flori albe impletite cu note de hibiscus si mosc matasos pentru momente speciale sau o aroma radianta de magnolie cremoasa, lemn de trandafir si lemn de santal senzual, pentu ocaziile de seara sau note prospete de frezie si piper alb in combinatie cu acorduri de para si mosc senzual pentru o zi frumoasa de primavara!

Primesti CADOU apa de parfum Perceive sau apa de toaleta Black Suede Touch Intense, daca vei comanda ape de parfum/toaleta in valoeare de 160 lei dintre: Today (pentru el si pentru ea), Perceive, Perceive Dew, Rare Pearls, Rare Gold, Black Suede Touch si Black Suede Touch Intense.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!Lider Avon


Stiri