Campania 6 Avon 2018 - Culoarea parului tau straluceste la fel ca tine

Da, cu noul Tratament spray Advance  Techniques Colour Correction. Acesta ofera stralucire si regenerare parului tau. Tratamentul Spray Advance Technique Colour Correction este un spray elixir cu extract de ulei din flori si tehnologia color shield. Protejeaza culoarea si intensifica stralucirea parului si culoarea suvitelor, hraneste in profunzime, hidrateaza firele de par si activeaza stralucirea naturala a parului.

Cum maresti reistenta culorii parului vopsit? Un par vopsit are nevoie in primul rand de mai multa hidratare si protectie. Cand expui parul la apa sarata, soare sau clor, foloseste un ulei special pentru protejarea parului. Dupa ce-ti colorezi parul, trebuie sa-ti schimbi samponul si balsamul. Alege o gama potrivita pentru protectia parului vopsit.

Tot din gama Advance Tehniques, recomandan pentrul parul ombre, blond sau gri, noul sampon si balsam Pro Colour pentru par decolorat cu tehnologia pigmentului violet.   Acestea ajuta la eliminarea tonurilor galbene, intareste efectele ombre si revitalizeaza parul. Obtine blondul perfect folosind sampon si balsam Advance Technique Pro Colour pentru parul decolorat!

In alegerea samponului conteaza sa stiice-ti doresti: mai mult volum, mai multa stralucire, sa nu te confrunti cu matreata, sa-ti protejezi parul vopsit. Recomandam noul sampon Advance Techniques Supreme Oils cu complexul Nutri 5 sau samponul 2 in 1 anti-matreata Advance Techinques pentru doua dintre cele mai dorite beneficii.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!


Lider Avon


Stiri