Campania 6 Avon 2020 - Lasa-te cucerita de aromele fine

Maiestria parfumierilor transforma aromele in arta in cele 3 noi ape de parfum Artistiue Iris Fetiche, Artistique Magnolia en Fleur si Artistique Patchouli Indulgence! Apa de parfum Artistique Iris Fetiche vine cu o aromă captivantă de iris, note proaspete de frunze verzi și vanilie delicate, o combinație care îți aduce aproape lumina zilelor calde și te face să retrăiești amintirile verii. Apa de parfum Artistique Magnolia en Fleur ne prezinta o simfonie de magnolii chinezești folosite prima dată în parfumerie de celebrul Maurice Roucel și note proaspete de rouă, acompaniate de accorduri de mosc călduros ce surprinde esența primăverii, inspirată de eleganța magnoliilor. Apa de parfum Artistique Pachouli Indulgence vine un amestec hipnotizant de patchouli, intensificat de mirodenii exotice și note florale delicate. Acest elixir fermecător îți insuflă entuziasmul magic al experiențelor aventuroase.

Descopera aromele subtile dedicate micilor fani Minions. Apa de colonie Minions pentru baieti îi oferă micuțului tău energie și îl pregătește pentru o zi plină de aventuri cu gașca de Minioni! Apa de colonie Minions pentru fete are o aromă fructată, care îți pregătește prințesa pentru o zi plină de aventuri cu gașca de Minioni! Apa de colonie Minions pentru baieti are arome marine iar apa de colonie Minions pentru fete arome de fructe de pădure și căpșuni. 

Pentru barbatul modern recomanda apa de toaleta Elit Gentleman. Apa de toaleta Elit Gentleman face parte din Categoria oriental-lemnoasă ai adduce un amestec unic între prospeţimea verbinei, notele seducătoare ale cardamonului şi intensitatea cedrului. Aceasta este aroma care defineşte bărbatul modern.

Si pentru ca trebuie sa avem grija de noi mai mult ca niciodata, gama Senses vine cu gelul de dus Senses Hula Hula Hibiscus. Gelul de dus hula hula Hibiscus este o combinația exotică de hibiscus tropical și fructul pasiunii delicios îți schimbă experiența dușului într-o călătorie revigorantă în paradisul polinezian.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!Lider Avon


Stiri