Campania 7 Avon 2018 - 3 mascara pentru 3 nevoi diferite

3 mascara pentru 3 nevoi diferite

  1. Mascara Mark Big&Multiplied cu efect de gene false are periuta voluminoasa, peo parte perie, iar pe partea opusa pieptene, cu perisorii din varf mai scurti, poate prinde chiar si gene din coltul intern si extern. Perisorii de diferite dimensiuni si pieptenele reusesc sa amplifice si sa separeu dintr-un singur gest. Este periuta perfecta pentru a depune o cantitate suficienta de produs, obtinand un efect maxim de volum.
  2. Mascara Mark Big&False Lash cu egect de gene false, are periuta voluminoasacare urmareste conturul natural al ochilor, impreuna cu formula cu 1000 de fibre in compozitie reusesc sa imbrace fiecare geana in parte si sa ofere volum incredibil. Obtii un efect de gene false, fara ca genele acestea sa para incarcate.
  3. Mascara Mak Big&Daring pentru volum si densitate are periuta curbata cu perisori de diferite dimensiuni care poate prinde chiar si cele mai mici gene. Aplicatorul sculpteaza, separa si curbeaza genele, iar prin formula inovativa crema-gel cu colagen concentrat putem obtine volum si umplerea golurilor in zonele cu gene scurte.

Poti avea Gratuit mascara preferata doar comandand pentru 3 prietene cate o mascara din aceasta gama.In plus, poti castiga o masina cat ai flutura din gene! Trebuie doar sa ai in comanda produse de machiaj in valoare de 30 de lei si intri automat in tragerea la sorti!

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție! 


Lider Avon


Stiri