Campania 8 Avon 2017

Vine vara, bine-mi pare,
La Avon - lansare mare!

In Campania 8 avem o super lansare. Aroma indragita a parfumurilor Attractin aduce doua variante noi: Attraction Rush pentru el si Attraction Rush pentru ea. 

Varianta masculina combina mandarina, ierburile proaspete, scortisoara, acorduri de ambra si patchouli. Pentru Ea, se impletesc in noul parfum arome de frunze de fragi, iasomie indiana, violete, acorduri de ambra si ciocolata neagra. Un deliciu aromat irezistibil.  83%  dintre participantii la un studiu realizat pe modalitatea in care este perceput noul Attraction  au fost intrebati ce parfum poarta? Este greu sa treaca neobservat datorita elegantei si notelor atat de personale si distincte. 

Si asta nu e tot! 
Inscrie-te ca Reprezentat Avon in Campania 8 si comanda 3 Ape de parfum Avon Attraction si o primesti pe cea de-a patra GRATUIT!  Iar daca ne arati ca esti fan cu adevarat si comanzi 8 Attraction, atunci reducerea la ele este de 50% chiar din prima ta campanie de activitate ca Reprezentant! 

Si pentru ca ofertele la Avon vin la pachet, Loredana Groza iti recomanda ca, la achizitionarea oricarei ape de parfum Attraction sa iti completezi trusa de machiaj cu un ruj Luxe la pretul special de 10,99 lei! 

Vino alaturi de noi in cea mai dinamica echipa si bucura-te de toate ofertele din aceasta vara! mai 2017

Lider Avon


Stiri