Campania 8 Avon 2019 - Pregatiti-va pentru o vara plina de atractie si distractie

Intensifica atractia dintre voi cu apa de parfum Attraction Sensation pentru easi apa de toaleta Attraction Sensation pentru el. Apa de parfum Attraction Sensation pentru ea contine pruna, iasomie sambac, cashmeran, note senzuale de pielarie iar apa de toaleta Attraction Sensation pentru el contine piper negru, ulei de ghimbir cardamon si note intense de pielarie. Ambele sunt disponibile si la set, apa de parfum Attraction Sensation pentru ea cu lotiune de corp Attraction Sensation la 150ml si apa de toaleta Attraction Sensation pentru el cu balsam dupa ras Attraction Sensation la 100ml.

Mai sunt cateva zile pana la vara, ai tot ce-ti trebuie ca sa stralucesti? Gama Anew vine cu un trio pentru luminozitate naturala: Activator de hidratare Anew Perfect Skin Boosting Splash ofera hidratare si luminozitate in 15 secunde, Crema BB Anew Perfect Skin cu spf 20 pentru piele neteda si fara imperfectiuni si Balsam hidratant si iluminator Aneww Perfect Skin pentru un plus instant de hidratare si luminozitate orcand si oriunde ai nevoie.

Te vei simti inspirata cu noua apa de toaleta Surreal Island. Fructele de padure din apa de toaleta Surreal Island ofera o prospetime delicioasa in amestec cu senzualitatea iasomiei sambac si a bujorului, pe o baza de boabe de tonka.

Daca iubitul tau este discret, elegant si echilibrat ii poti feri in dar noua apa de toaleta Scent for Men Masculine Woody. Apa de toaleta Scent for Men Masculine Woody vine cu o aroma aromatic-lemnoasa contemporana ce amesteca notele de anason, lavanda si frunze de ceai, lemnul de casmir si accentele bogate de vetiver. Pentru un iubit carismatic un cadou potrivit este noua apa de toaleta Individual Blue Sunset, un amestec revigorant de lemn uscat de soare, note de citrice si un accent de ambra aurie.

Fii fabuloasa pentru vara in cel mai scurt timp. Foloseste fond de tenUltra mat Compact 3 in 1. Fondul de ten ultra Mat Compact 3 in 1 acopera ca un fond de ten, retuseaza ca un corector si finiseaza ca o pudra. Fondul de ten Ultra mat Compact 3 in 1 este disponibill in 6 nuante unice, pentru fiecare femeie!

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!mai 2019

Lider Avon


Stiri