Campania 8 Avon 2020 - Aromele Magnetice creeaza o conxiune dincolo de limite

Descoperă parfumul exclusiv din gama bestseller Attraction, creat pentru cupluri: o aromă fresh si o aromă intensă captivantă dată de acordul seducător One, cu acordul One la mijloc, lime energizant din Brazilia și boabe de tonk cremoase, care amplifică chimia dintre voi. Compoziția se deschide cu note delicioase de smochină combinate cu accente de portocală, iar baza este una aromată, cu mosc intens și lemn de cedru. Apa de parfum Attraction Oneface parte din categoria proaspătă și energizantă, pentru zi cu note principale de smochină si acordul ONE:lime din Brazilia și boabe de tonka, lemn de cedru

Apele de parfum unisex Attraction One Fresh și Intenseau fost create special pentru cupluri.

Alegeți aroma care vi se potrivește mai bine, iar restul magiei va fi dat de acordul comun ONE, care vă oferă o conexiune dincolo de limite.

In aceasta vara se poarta machiajul cu textura de gel. Iluminatorul pentru fata si corp Jellyeste disponibil in 3 nuantae: bronze glow, opal glow si rose glow. Iluminatorul are acum o nouă textură fresh și trendy, de gel! Ușor și cremos, acesta oferă pielii un aspect radiant, conturând plăcut trăsăturile feței. Este o alegere excelentă pentru machiajul de vară, oferind un look proaspăt. Este recomandat pentru ten, gât sau decolteu pe toate tipurile de piele, Pielea are un aspect mai luminos și sănătos. Este momentul machiajului cu textură de gel! În aceeași gamă, Avon Jelly, mai găsești și fard de pleoape, de obraji și un luciu de buze irezistibil.

Cu 2 în 1 luciu de buze și fard de obraji gel Jelly, ai un look fresh cu luciul inovativ pentru buze, care poate fi și un fard de obraji excelent. Cu o textura cremoasă de gel si pigmenții intenși luminoși, este perfect pentru machiajul de vară delicat. Aplică în mai multe straturi, dacă preferi o culoare mai intensă. Se poate folosi pentru machiajul buzelor și obrajilor pe toate tipurile de piele, Vai obtine trăsături delicat conturate, aspect proaspăt și radiant al pielii.

Acum ai buze colorate și catifelate, cu aromă fructată cu noul Luciu de buze Avon Jelly. Cu noul nostru luciu de buze hidratant cu textură de gel, care își schimbă culoarea în funcție de PH-ul buzelor tale – alegere super trendy pentru machiajul de vară! Îl găsești în 3 nuanțe delicate: sheer pink, sheer coral crush si sheer plum. Rezultatul folosirii Luciului de buze Jelly: buze hidratate și cu o nuanță delicată, care miroase delicious.

Lac de unghii Jelly Nail Sorbets, 7 zile de manichiură hibrid ca la salon, cu nuanțe în tendințe.Fără lampă UV, nicio deteriorare a unghiilor (fără toluen, formaldehidă, rășină formaldehidă, ftalat de dibutil și camfor). Se indeparetaza rapid.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!mai 2020

Lider Avon


Stiri